GTS Aircraft Refuelling Schiphol kiest voor Tristar controller desk
Kleyn Projectinrichter, kantoormeubelen, projectmeubelen, Kleyn Projectmeubelen, gezonde kantoormeubelen, gezonde materialen, ergonomie, rugklachten, ergonomische bureaustoelen, rugklachten, RSI, Kleyn Fit Programma, meubels voor zorginstellingen, meubels voor bedrijfsrestaurants, cable management, interieur plan maken, facilitaire diensten, klussen op kantoor, ergonomie workshops, gezondheid op het werk, onderhoudscontract, onderhoudsklussen, verhuiswerkzaamheden, montagewerkzaamheden, XS-Collectie, geluidsabsorptie, akoestiek in kantoren, gezonde verlichting in kantoren, wachtkamerstoelen
20105
post-template-default,single,single-post,postid-20105,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.8.2,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

GTS Aircraft Refuelling Schiphol kiest voor Tristar controller desk

GTS Aircraft Refuelling Schiphol kiest voor Tristar controller desk

GTS Aircraft Refuelling Schiphol kiest voor Tristar controller desk

GTS Aircraft Refuelling Schiphol kiest voor Tristar controller desk

We zijn trots te kunnen melden dat GTS Aircraft Refuelling gekozen heeft voor de KLEYN Tristar controller desk. Gevestigd op de luchthaven van Schiphol sinds 1992, biedt GTS intoplane tankdiensten aan, aan alle belangrijke luchtvaartmaatschappijen. GTS is een joint venture van  BP Europa SE en Kuwait Petroleum Aviation (Netherlands) B.V..

GTS Aircraft Refuelling Schiphol kiest voor Tristar controller desk

We hebben een werkplek ontworpen en gefabriceerd die aan alle eisen en verwachtingen voldoet van een snelle wisselende en actieve omgeving als een luchthaven. HOT desking, meerdere beeldschermen, gezonde materialen, duurzaamheid, zit-sta positie met super power,  anti-bacterieel werkblad, LED verlichting, en wat nog meer?

Alle genoemde facetten zijn verenigd in één bureau.

Cablemanagement

De Zit-Sta werkplek Tristar is ontworpen voor werkplekken die een monitorfunctie hebben. Alle apparatuur kan in de “dikke poten” van het frame worden weggewerkt, ja zelfs meerdere pc’s en andere randapparatuur. De veelheid aan kabels kan onzichtbaar en praktisch worden weggewerkt “in” het bureaublad. Dit is de praktische kant van het ontwerp.

Maar er is meer!

Bacteriën geen kans

Het blad is gemaakt van een materiaal wat 99% van alle bacteriën insluit; hierdoor is het bijzonder geschikt voor HOT desking (multigebruik met meerdere personen), en wordt het overdragen van ziektes tot een minimum beperkt. Het ziekteverzuim gaat hiermee bewezen omlaag.

Superpower

Aan de gezondheid van de medewerker is optimaal gedacht; de werkplek kan op hoogte worden gebracht van zithoogte tot stahoogte d.m.v. een ultra sterke elektrisch aangestuurde motor. Deze superpower is immers nodig om het blad, zo groot als een vliegtuigvleugel, in een handomdraai omhoog te krijgen. Met zijn 3 meter overspanning is dit de grootste werkplek ooit ontworpen die met één druk op de knop naar stahoogte wordt gebracht. Het afwisselend zitten en staan is goed voor de bloedcirculatie en houdt mensen alert.

Met zijn grote afmeting en meerdere uiterst stabiele armen kunnen naar wens een veelheid aan monitoren worden gemonteerd.

Akoestiek

De achterwand is van een sterk akoestisch materiaal voor een uiterst praktische geluidsabsorptie. De geluidsoverlast wordt hiermee tot een minimum beperkt.

Individuele LED verlichting

De individuele LED verlichting is met een handbeweging te bedienen; schijnend van vooraf over het gehele bureaublad. Directe verlichting op het werkblad, naar wens naar sterkte in te stellen, geen schaduwval, geen spiegeling in de monitor en bovenal energiezuinig. Indirecte verlichting verlicht de complete ruimte. De verlichting is zo sereen en zo zacht voor de ogen en tegelijkertijd is alles zo zuiver zichtbaar; dit moet je ervaren!

Individuele verwarming

En als laatste paradepaardje kan deze werkplek met een zeer vernuftig  individueel in te stellen elektrisch verwarmingssysteem worden uitgevoerd. De gebruiker heeft met al deze specificaties de mogelijkheid zijn eigen werkomgeving in te stellen op zijn eigen wensen.

GTS Aircraft Refuelling Schiphol kiest voor Tristar controller desk

Projectfoto’s bij GTS Aircraft Refuelling Schiphol

tristar-licht-effect-001 tristar-licht-effect-003

Voor meer informatie over controller desks neemt u contact op met KLEYN

Nederland Tel. 073-8514525

België Tel. 03-7072043

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.