Kartell korting Januari 2021 Kleyn Projectinrichter
Kleyn Projectinrichter, kantoormeubelen, projectmeubelen, Kleyn Projectmeubelen, gezonde kantoormeubelen, gezonde materialen, ergonomie, rugklachten, ergonomische bureaustoelen, rugklachten, RSI, Kleyn Fit Programma, meubels voor zorginstellingen, meubels voor bedrijfsrestaurants, cable management, interieur plan maken, facilitaire diensten, klussen op kantoor, ergonomie workshops, gezondheid op het werk, onderhoudscontract, onderhoudsklussen, verhuiswerkzaamheden, montagewerkzaamheden, XS-Collectie, geluidsabsorptie, akoestiek in kantoren, gezonde verlichting in kantoren, wachtkamerstoelen
25524
post-template-default,single,single-post,postid-25524,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.8.2,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Kartell korting Januari 2021

Kartell korting Januari 2021

Kartell korting januari 2021

Kartell korting januari 2021

Profiteer nu van korting op alle Kartell producten. Deze winter promo is geldig tot 30 januari 2021. Wil je je interieur veranderen, dan is nu de tijd aangebroken. Want de leukste meubels uit Italië zijn nu in de winter promo. Wat te denken van nieuwe verlichting; hanglampen, bureaulampen, staande lampen of tafellampen. Een mooi compleet assortiment lampen, veelal uitgevoerd met een LED lichtbron. Energiezuinig en gezond voor de ogen. Bovendien zijn lampen de sfeermakers in je interieur. Kies uit het uitgebreide assortiment lampen: Bourgie, Mini Taj, Mini Kabuki, Kabuki, etcetera.

De stoelen en tafels van Kartell zijn inmiddels iconisch te noemen, wat te denken van de Kartell Masters chair? Ontworpen door levende legende Philippe Starck. Zijn ideeën lijken eindeloos, want telkens weer ontwerpt hij nieuwe modellen. Een van zijn nieuwere bestseller is de Kartell Venice chair. Klassiek, stijlvol en comfortabel. Bovendien zijn bijna alle stoelen binnen en buiten te gebruiken.

Je thuiskantoor wordt dit jaar nog belangrijker. Kies een royale tafel om aan te werken en combineer met een leuke bureaustoel. En vergeet vooral niet de goede verlichting op je werkplek.

KARTELL KORTING JANUARI 2021

Op onze Kartell Promo pagina vind je de Kartell producten die we op voorraad hebben. Overige producten kun je activeren met de kortingscode VIP. De korting is geldig tot 30 januari 2021. Heb je nog vragen of staat jouw Kartell product niet vermeldt op onze website, dan kun je altijd even bellen met tel. 073 – 8514525.

Volg ons ook op Facebook

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.