KLEYN FOR WORK | Ruimte en tijd voor verandering
Kleyn Projectinrichter, kantoormeubelen, projectmeubelen, Kleyn Projectmeubelen, gezonde kantoormeubelen, gezonde materialen, ergonomie, rugklachten, ergonomische bureaustoelen, rugklachten, RSI, Kleyn Fit Programma, meubels voor zorginstellingen, meubels voor bedrijfsrestaurants, cable management, interieur plan maken, facilitaire diensten, klussen op kantoor, ergonomie workshops, gezondheid op het werk, onderhoudscontract, onderhoudsklussen, verhuiswerkzaamheden, montagewerkzaamheden, XS-Collectie, geluidsabsorptie, akoestiek in kantoren, gezonde verlichting in kantoren, wachtkamerstoelen
19799
post-template-default,single,single-post,postid-19799,single-format-gallery,theme-bridge,bridge-core-2.8.2,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

KLEYN FOR WORK | Ruimte en tijd voor verandering

KLEYN FOR WORK | Ruimte en tijd voor verandering

KLEYN FOR WORK

Ruimte en tijd voor verandering.
Kleyn voegt een nieuwe dimensie toe aan het begrip functionele flexibiliteit. Werkplekken die anders zijn, vernieuwend zijn, specifiek voor bepaalde werkzaamheden, maar altijd flexibel met als basis een functioneel ontwerp.

De Zit-Sta werkplek Tristar is ontworpen voor werkplekken die een monitorfunctie hebben. Alle apparatuur kan in de “dikke poten” van het frame worden weggewerkt, ja zelfs meerdere pc’s en andere randapparatuur. De veelheid aan kabels kan onzichtbaar en praktisch worden weggewerkt “in” het bureaublad. Dit is de praktische kant van het ontwerp.
Maar er is meer!

  • Bacteriën geen kans
  • Superpower
  • Akoestiek
  • Individuele LED verlichting
  • Individuele verwarming

Deze werkplek met een hoge mate van functionele flexibiliteit is geschikt voor bedrijven waar functies worden uitgeoefend met multiscreen werkplekken, zoals controller rooms en operator rooms bij tankdiensten, olieraffinaderijen, grote productiebedrijven en verder hulpdiensten, telefooncentra, verkeersleidingcentra.

Lees hier meer over de superpower van zit-stawerkplek Tristar

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.