RSI, schouder- en nekklachten, rugklachten? Kleyn Projectinrichter
Kleyn Projectinrichter, kantoormeubelen, projectmeubelen, Kleyn Projectmeubelen, gezonde kantoormeubelen, gezonde materialen, ergonomie, rugklachten, ergonomische bureaustoelen, rugklachten, RSI, Kleyn Fit Programma, meubels voor zorginstellingen, meubels voor bedrijfsrestaurants, cable management, interieur plan maken, facilitaire diensten, klussen op kantoor, ergonomie workshops, gezondheid op het werk, onderhoudscontract, onderhoudsklussen, verhuiswerkzaamheden, montagewerkzaamheden, XS-Collectie, geluidsabsorptie, akoestiek in kantoren, gezonde verlichting in kantoren, wachtkamerstoelen
19719
post-template-default,single,single-post,postid-19719,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.8.2,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

RSI, schouder- en nekklachten, rugklachten?

Workshop ergonomie

RSI, schouder- en nekklachten, rugklachten?

RSI, schouder- en nekklachten, rugklachten?

Arbeidsgerelateerde klachten als RSI, schouder- en nekklachten, rugklachten ontstaan voornamelijk door een slechte zithouding op de werkplek. Goed zitten is een wetenschap en mensen hebben veel baat bij een workshop ergonomie. Hierin wordt individueel gekeken naar de werkplek, de gebruikelijke zithouding en naar de lichamelijke klachten die men ondervindt.

Deze workshop is praktisch en zeer leerzaam voor uw kantoormedewerkers. Aandacht voor de huidige problemen en goede instructies om beter gebruik te maken van de beschikbare middelen, geeft uw medewerkers veelal een goede richtlijn om lichamelijke klachten tot een minimum te beperken en/ of op te lossen.

RSI, schouder- en nekklachten, rugklachten?

De beste methode om meer over ergonomie te leren is de praktijkmethode. Geen boekjes en handleidingen die toch nooit worden gelezen. Boek een workshop ergonomie in uw bedrijf en uw medewerkers ervaren wat goede ergonomie is. In een groep van minimaal 10 personen leren ze de basis van ergonomie, leren ze hun bureaustoel kennen en hoe deze in te stellen, leren ze hoe interactief gebruik te maken van alle hulpmiddelen. Kortom hoe bureau, bureaustoel en monitorarm op elkaar af te stemmen en in te stellen. Na deze workshop begeleidt de trainer alle personen individueel in een persoonlijk consult en stelt individueel de werkplekken in om de lichamelijke problemen te verhelpen.

Boek nu  een workshop ergonomie

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.