Spotlight on Kabuki lampen Kleyn Projectinrichter
Kleyn Projectinrichter, kantoormeubelen, projectmeubelen, Kleyn Projectmeubelen, gezonde kantoormeubelen, gezonde materialen, ergonomie, rugklachten, ergonomische bureaustoelen, rugklachten, RSI, Kleyn Fit Programma, meubels voor zorginstellingen, meubels voor bedrijfsrestaurants, cable management, interieur plan maken, facilitaire diensten, klussen op kantoor, ergonomie workshops, gezondheid op het werk, onderhoudscontract, onderhoudsklussen, verhuiswerkzaamheden, montagewerkzaamheden, XS-Collectie, geluidsabsorptie, akoestiek in kantoren, gezonde verlichting in kantoren, wachtkamerstoelen
21514
post-template-default,single,single-post,postid-21514,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.8.2,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Spotlight on Kabuki lampen

Spotlight on Kabuki lampen

Spotlight on Kabuki lampen

 

Bekijk de Kabuki film over het ontwerp- en productieproces. Fascinerend!

Met een toelichting van Ferruccio Laviani, de ontwerper van bijna alle lampen van Kartell. Een meester op het gebied van het bedenken van nieuwe vormen die hij combineert met nieuwe technologie.

 

Spotlight on Kabuki lampen

Ben je na het zien van deze film ook zo gefascineerd over dit ontwerp? En enthousiast geworden over de lamp, bestel Kabuki dan hier.
In bepaalde kleuren zelfs uit voorraad leverbaar, dus snel nieuw licht in je kantoor.

 

Kabuki is er in 3 uitvoeringen. Hij is verkrijgbaar als tafellamp, als staande vloerlamp en als hanglamp. Zo kun je een mooie combinatie maken in een ruimte met deze 3 bij elkaar passende lampen. De lampen zijn opvallend genoeg om ook solitair te gebruiken. Hang bijvoorbeeld 2 Kabuki hanglampen boven een grote houten tafel. De tafellamp en vloerlamp zijn de makkelijkste lampen. Deze zet je in een handomdraai overal neer waar je licht nodig hebt. Want wist je dat je ruimtes gezelliger kunt maken met licht? Allerlei decoraties zijn niet nodig. Is een ruimte niet gezellig? Dan is dat vaak omdat er maar 1 lichtpunt is in de ruimte. Dan vul je aan met extra lichtpunten. Hoe meer hoe beter! Verschillende lampen van verschillende formaten en verschillende richtingshoeken en verschillende lichtsterktes. Dat maakt een ruimte sfeervol.

Kijk ook eens op onze pinterest pagina naar de Kabuki lampen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.