Thuiswerkplek bureau white edition - Kleyn Projectinrichter
Kleyn Projectinrichter, kantoormeubelen, projectmeubelen, Kleyn Projectmeubelen, gezonde kantoormeubelen, gezonde materialen, ergonomie, rugklachten, ergonomische bureaustoelen, rugklachten, RSI, Kleyn Fit Programma, meubels voor zorginstellingen, meubels voor bedrijfsrestaurants, cable management, interieur plan maken, facilitaire diensten, klussen op kantoor, ergonomie workshops, gezondheid op het werk, onderhoudscontract, onderhoudsklussen, verhuiswerkzaamheden, montagewerkzaamheden, XS-Collectie, geluidsabsorptie, akoestiek in kantoren, gezonde verlichting in kantoren, wachtkamerstoelen
23354
post-template-default,single,single-post,postid-23354,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.8.2,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Thuiswerkplek bureau white edition

Thuiswerkplek bureau white edition

Thuiswerkplek bureau white editon: een stijlvol bureau als thuiswerkplek of voor directiekantoor

Thuiswerken wordt steeds populairder. Een prettige werkplek is dan wel zo fijn; met een aparte werkruimte kun je loskomen van de huiselijke sfeer en efficiënt doorwerken op een kantoor. Alles begint bij een goed bureau en een goede bureaustoel. Een opgeruimd bureau staat netjes. Leuke opbergruimtes zijn daarom geen overbodige luxe. Ook zijn er bureauaccessoires met een leuke eigentijdse stijl die je werkplek de Instagram look kunnen geven. Voeg daar nog een mooie bureaulamp aan toe en je creëert zo de meest gezellige en tegelijk efficiënte werkplek van het huis. Voor een stijlvolle werkplek kies je voor deze hoogglans witte bureautafel. De tafel is strak afgelijnd met dikke poten. Het hoogglans karakter geeft een stijlvol effect aan je kantoor.

Shop deze werkplek in onze webwinkel

Deze thuiswerkplek bureau white edition is een stijlvolle bureautafel. Het tafelblad is voorzien van een geharde hoogglans lak. De constructie onder het bureaublad bestaat uit 4 stevige poten die op de uiterste hoeken staan. Zo heb je voldoende ruimte tussen de poten om comfortabel te werken of om ruim 2 bezoekersstoelen aan één zijde te plaatsen.. Met zijn 180 cm. breedte is het een ruime werkplek. Je zult genoeg plek hebben voor je laptop, beeldscherm en een zee aan ruimte voor je papieren en mappen. Zo kun je makkelijk en overzichtelijk werken.

Bovendien is deze thuiswerkplek bureau white uit voorraad leverbaar. Dus vandaag besteld, betekent al direct komende week genieten van je nieuwe werkplek. Wil je eerst nog een persoonlijk advies met een interieurontwerp, specifiek voor jouw ruimte, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 073-8514525. Dan komt één van onze ontwerpers bij u langs om advies te geven om uw kantoor optimaal in te richten.

Voor alle nieuwsberichten, aanbiedingen en inspiratie volg je ons ook op Facebook.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.