Biomassa Energiecentrale Amsterdam | Kleyn Projectinrichter
Kleyn Projectinrichter, kantoormeubelen, projectmeubelen, Kleyn Projectmeubelen, gezonde kantoormeubelen, gezonde materialen, ergonomie, rugklachten, ergonomische bureaustoelen, rugklachten, RSI, Kleyn Fit Programma, meubels voor zorginstellingen, meubels voor bedrijfsrestaurants, cable management, interieur plan maken, facilitaire diensten, klussen op kantoor, ergonomie workshops, gezondheid op het werk, onderhoudscontract, onderhoudsklussen, verhuiswerkzaamheden, montagewerkzaamheden, XS-Collectie, geluidsabsorptie, akoestiek in kantoren, gezonde verlichting in kantoren, wachtkamerstoelen
24387
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24387,theme-bridge,bridge-core-2.1.5,qode-quick-links-1.0,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Biomassa Energiecentrale Amsterdam

Over dit project

Biomassa Energiecentrale Amsterdam kiest voor KLEYN controller desk

We zijn trots te kunnen melden dat de Biomassa Energiecentrale in Amsterdam gekozen heeft voor de KLEYN controller desk. Zij hebben voor de desks van KLEYN gekozen omdat ze budgetvriendelijk zijn en het ontwerp laat de mensen hun werk in optimale vorm uitvoeren.

 

Biomassa Energiecentrale Amsterdam kiest voor de KLEYN controller desk

We hebben een 3-delige controller desk ontworpen en gefabriceerd die aan alle eisen en verwachtingen voldoet van een controller room. HOT desking, meerdere beeldschermen, gezonde materialen, duurzaamheid, zit-sta positie met super power, en apparatuur is weggewerkt in het ontwerp.

Alle genoemde facetten zijn verenigd in één control desk.

 

Cablemanagement

De KLEYN Zit-Sta werkplek is ontworpen voor werkplekken die een monitorfunctie hebben. Alle apparatuur kan in de “dikke poten” van het frame worden weggewerkt, ja zelfs meerdere pc’s en andere randapparatuur. De veelheid aan kabels kan onzichtbaar en praktisch worden weggewerkt “in” het bureaublad. Dit is de praktische kant van het ontwerp.

Maar er is meer!

 

Ergonomie en Hoekplaatsing

Het ontwerp van de desk is 3-delig en geplaatst in een hoek. Dit is niet voor niets! Hierdoor heeft elke persoon een optimale kijkhoek tot de monitoren die aan de wand hangen. Ergonomie is belangrijker dan ooit. Mensen maken lange dagen en zitten veelal in dezelfde houding. Hierdoor is het van het grootste belang dat de basishouding van de persoon optimaal is. Dit kun je alleen maar bereiken als “de hardware” optimaal ergonomisch is opgebouwd.

Superpower

Aan de gezondheid van de medewerker is optimaal gedacht; de werkplek kan op hoogte worden gebracht van zithoogte tot stahoogte d.m.v. een ultra sterke elektrisch aangestuurde motor. Deze superpower is immers nodig om het blad, in een handomdraai omhoog te krijgen. Deze desk is in 3 delen ontworpen. Hierdoor is men niet van elkaar afhankelijk bij het instellen van de juiste zit- en stahouding. Elke hoogte kan individueel worden bepaald. Het afwisselend zitten en staan is goed voor de bloedcirculatie en houdt mensen alert.

Aan meerdere uiterst stabiele armen kunnen naar wens een veelheid aan monitoren worden gemonteerd.

 

Akoestiek

De akoestiek in de ruimte is verbeterd door uiterst praktische geluidsabsorberende delen in het benodigde meubilair. Zo zijn bijvoorbeeld akoestische materialen verwerkt in kasten. De geluidsoverlast wordt hiermee tot een minimum beperkt.

 

controller desk

Tags
bewakingsdesk, Biomassa Centrale Amsterdam, control rooms, controller desk, Ergonomische beeldschermplekken, hot desking, KLEYN Controller desk, zit-sta werkplek
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.