Gemeente Amsterdam | Kleyn Projectinrichter
Kleyn Projectinrichter, kantoormeubelen, projectmeubelen, Kleyn Projectmeubelen, gezonde kantoormeubelen, gezonde materialen, ergonomie, rugklachten, ergonomische bureaustoelen, rugklachten, RSI, Kleyn Fit Programma, meubels voor zorginstellingen, meubels voor bedrijfsrestaurants, cable management, interieur plan maken, facilitaire diensten, klussen op kantoor, ergonomie workshops, gezondheid op het werk, onderhoudscontract, onderhoudsklussen, verhuiswerkzaamheden, montagewerkzaamheden, XS-Collectie, geluidsabsorptie, akoestiek in kantoren, gezonde verlichting in kantoren, wachtkamerstoelen
24214
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24214,theme-bridge,bridge-core-2.1.5,qode-quick-links-1.0,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Gemeente Amsterdam

Over dit project

Gemeente Amsterdam kiest voor KLEYN controller desk

We zijn trots te kunnen melden dat de Gemeente Amsterdam gekozen heeft voor een KLEYN controller desk.

Speciale desks voor controle rooms met aandacht voor de operators. Control desks ontworpen als combinatie tussen ergonomie voor de operator en functionaliteit in de werkomgeving. Maak een afspraak voor een desk op maat in uw bedrijf of kies uit meerdere standaard oplossingen.

We hebben een werkplek ontworpen en gefabriceerd die aan alle eisen en verwachtingen voldoet van een snelle wisselende en actieve omgeving. HOT desking, meerdere beeldschermen, gezonde materialen, duurzaamheid, en wat nog meer?

Alle genoemde facetten zijn verenigd in één control desk.

Cablemanagement

De controller desk is ontworpen voor werkplekken die een monitorfunctie hebben.

Maar er is meer!

Bacteriën geen kans

Het blad is gemaakt van een materiaal wat 99% van alle bacteriën insluit; hierdoor is het bijzonder geschikt voor HOT desking (multigebruik met meerdere personen), en wordt het overdragen van ziektes tot een minimum beperkt. Het ziekteverzuim gaat hiermee bewezen omlaag.

Afmeting

Met zijn grote afmeting en meerdere uiterst stabiele armen kunnen naar wens een veelheid aan monitoren worden gemonteerd.

Akoestiek

De achterwand is van een sterk akoestisch materiaal voor een uiterst praktische geluidsabsorptie. De geluidsoverlast wordt hiermee tot een minimum beperkt.

 

Gemeente Amsterdam kiest voor KLEYN controller desk

Voor één van onze andere Controller projecten kijk je bij de Tristar controller desk

Tags
24 uurs posten, control desk, control rooms, KLEYN Controller desk, Operator bureau, Operator desk, Tristar Controller desk
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.