Thuiswerkplek bureau black edition - Kleyn Projectinrichter
Kleyn Projectinrichter, kantoormeubelen, projectmeubelen, Kleyn Projectmeubelen, gezonde kantoormeubelen, gezonde materialen, ergonomie, rugklachten, ergonomische bureaustoelen, rugklachten, RSI, Kleyn Fit Programma, meubels voor zorginstellingen, meubels voor bedrijfsrestaurants, cable management, interieur plan maken, facilitaire diensten, klussen op kantoor, ergonomie workshops, gezondheid op het werk, onderhoudscontract, onderhoudsklussen, verhuiswerkzaamheden, montagewerkzaamheden, XS-Collectie, geluidsabsorptie, akoestiek in kantoren, gezonde verlichting in kantoren, wachtkamerstoelen
23354
post-template-default,single,single-post,postid-23354,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.5,qode-quick-links-1.0,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-22.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Thuiswerkplek bureau black edition

Thuiswerkplek bureau black edition

Thuiswerkplek bureau black editon: een stijlvol bureau als thuiswerkplek of voor directiekantoor

Thuiswerken wordt steeds populairder. Een prettige werkplek is dan wel zo fijn; met een aparte werkruimte kun je loskomen van de huiselijke sfeer en efficiënt doorwerken op een kantoor. Alles begint bij een goed bureau en een goede bureaustoel. Een opgeruimd bureau staat netjes. Leuke opbergruimtes zijn daarom geen overbodige luxe. Ook zijn er bureauaccessoires met een leuke eigentijdse stijl die je werkplek de Instagram look kunnen geven. Voeg daar nog een mooie bureaulamp aan toe en je creëert zo de meest gezellige en tegelijk efficiënte werkplek van het huis. Voor een stijlvolle werkplek kies je voor deze glazen bureautafel. De tafel is strak afgelijnd met afgeronde hoeken. Het geharde zwarte glas geeft een stijlvol effect aan je kantoor.

Shop deze werkplek in onze webwinkel

Deze thuiswerkplek bureau black edition is een stijlvolle bureautafel. Het tafelblad is van gehard zwart glas. De constructie onder het bureaublad is ingenieus ontworpen en fraai afgerond. Zo ligt het glazen tafelblad stevig opgesloten in het aluminium tafelframe. Met zijn 190 cm. breedte is het een ruime werkplek. Je zult genoeg plek hebben voor je laptop, beeldscherm en een zee aan ruimte voor je papieren en mappen. Zo kun je makkelijk en overzichtelijk werken.

Bovendien is deze thuiswerkplek bureau black edition uit voorraad leverbaar. Dus vandaag besteld, betekent al direct komende week genieten van je nieuwe werkplek. Wil je eerst nog een persoonlijk advies met een interieurontwerp, specifiek voor jouw ruimte, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 073-8514525. Dan komt één van onze ontwerpers bij u langs om advies te geven om uw kantoor optimaal in te richten.

Voor alle nieuwsberichten, aanbiedingen en inspiratie volg je ons ook op Facebook.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.